Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Συμμετοχή του σχολείου μας στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα: Ευημερία στην Ψηφιακή Εκπαίδευση

Δημιουργηθηκε στις Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Τη Δευτέρα 13 Μαΐου και στα πλαίσια της συμμετοχής του σχολείου μας στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα: Ευημερία στην Ψηφιακή Εκπαίδευση οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί που συμμετέχουν πραγματοποίησαν την πρώτη τους συνάντηση με τον υπεύθυνο-συντονιστή για την Ευρώπη, κ. Παναγιώτη Καμπύλη.

Παιδιά και εκπαιδευτικοί συζήτησαν, κατέγραψαν και αποτύπωσαν σε δύο παράλληλα εργαστήρια τους προβληματισμούς τους και τις εμπειρίες τους από την χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας στο σχολείο και για το σχολείο, ανέλυσαν τη διαδικασία και τον τρόπο εργασίας τους στην παρούσα μελέτη και προγραμμάτισαν την επόμενη συνάντησή τους.  
Αυτό το πρόγραμμα αποτελεί μια προσπάθεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης να κατανοήσει τον αντίκτυπο που έχει η χρήση των ψηφιακών μέσων στα σχολεία, έτσι ώστε η πολιτική απόφαση που θα ακολουθήσει να ανταποκρίνεται στις πραγματικές συνθήκες και καταστάσεις που αντιμετωπίζει η εκπαιδευτική κοινότητα. 
Στο εν λόγω πρόγραμμα επιλέχθηκαν τρία σχολεία σε όλη την Ελλάδα και αντίστοιχος αριθμός σχολείων στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες που συμμετέχουν στην μελέτη. Η συμμετοχή μας, λοιπόν σε ένα τέτοιο πρόγραμμα που θα οδηγήσει στη χάραξη μια συγκεκριμένης πολιτικής μας κάνει πολύ περήφανους!
erevna
 
Copyright © 2024 - 8ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Φιλαδέλφειας - Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος