Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Φεβρουάριος 2020 - Me The AI 2.0

Δημιουργηθηκε στις Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2020

1. Μετά τη συμμετοχή μας στις εκδηλώσεις για την Ημέρα ασφαλούς Διαδικτύου (SID 2020) και την Interland της Google, οι μαθητές του ΣΤ2 αναζήτησαν στον ιστό εικόνες "καλές" και "κακές" για τη δημιουργία του μοντέλου AI τεχνητής νοημόσυνης αναγνώρισης εικόνων. Τις εικόνες που βρήκαν, τις "ανέβασαν" σε ένα κοινό Wakelet, στο οποίο ανέβηκαν όλες οι εικόνες από όλους τους μαθητές των συνεργαζόμενων σχολείων.

 

2. Στο μάθημα της Αγγλικής γλώσσας, οι eTwinners του ΣΤ2 παρακολούθησαν video σχετικά με τις εφαρμογές της Τεχνητής Νοημοσύνης στην καθημερινή μας ζωή. Ανακάλυψαν εφαρμογές που δε γνώριζαν και δε φαντάζονταν ότι είναι εφαρμογές AI.

 

3. Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα "MachineLearningforkids.co.uk", οι μαθητές εκπαίδευσαν ένα μοντέλο AI, παρέχοντας του τις εικόνες από το Wakelet, και το προγραμμάτισαν σε Scratch 3 έτσι ώστε να μπορεί μόνο του να κατηγοριοποιεί τις "καλές" και τις "κακές" εικόνες του διαδικτύου. Δεν είχαμε 100% επιτυχία στο μοντέλο μας διότι "μπερδεύτηκε" σε λεπτομέρειες όπως χαμόγελο και μάτια, αλλά καταφέραμε και πετύχαμε το 97%. Παρακολουθήστε παρακάτω στα video, την πορεία της δραστηριότητας μας:

 

Copyright © 2024 - 8ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Φιλαδέλφειας - Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος