Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Νοέμβριος 2019 - The Worlds Largest Lesson

Δημιουργηθηκε στις Σάββατο, 02 Νοεμβρίου 2019

1. Ο Διευθυντής του σχολείου μας, κος Μακρής Γιάννης, ανακάλυψε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι (https://go-goals.org/), μας το τύπωσε και μαζί με τους μαθητές του Δ1 συζήτησαν για τους 17 ΠΣ και έπαιξαν το φιδάκι των στόχων. Επόμενο βήμα, η διάχυση των ΠΣ μέσω του επιτραπέζιου αυτού παιχνιδιού. Ο Διευθυντής και οι μαθητές-eTwinners επισκέφτηκαν άλλες τάξεις για να πληροφορήσουν τους μαθητές για τους 17ΠΣ Βιώσιμης Ανάπτυξης παίζοντας το επιτραπέζιο. 

 

 

2. Στα πλαίσια του προγράμματος μας γιορτάσαμε με την Δ τάξη την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού (20 Νοεμβρίου). Ο διευθυντής κος Μακρής παρουσίασε στους μαθητές τη Χάρτα των Δικαιωμάτων και κατόπιν συζήτησαν και ανέλυσαν τα δικαιώματα των παιδιών αλλά και τους φορείς που είναι υπεύθυνοι για την προάσπισή τους. Η σημαντική αυτή ημέρα έκλεισε με ένα διαδικτυακό παιχνίδι kahoot στο εργαστήριο Πληροφορικής με τους συντονιστές του project κα Σταυρούλα και κο Μακρή. Οι eTwinners μας συναγωνίστηκαν online, με μαθητές σχολείων από την Τουρκία, τη Φινλανδία, την Πορτογαλία, την Κροατία και την Ιταλία, σε ένα κουίζ σχετικό με την Χάρτα των Δικαιωμάτων. Ήταν μία εμπειρία που σίγουρα θα τους μείνει αξέχαστη! 

 

 

3. Διαβάστε παρακάτω το 2ο τεύχος του περιοδικού "The World's Largest Lesson Magazine" και συγκεκριμένα βρείτε το σχολείο μας στη σελίδα 7.

Τεύχος Νοεμβρίου 2019

Novembers page

Copyright © 2024 - 8ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Φιλαδέλφειας - Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος