Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Οκτώβριος 2019 - The Worlds Largest Lesson

Δημιουργηθηκε στις Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2019

1. Οι νέοι μας eTwinners, μαθητές του Δ1, ενημερώθηκαν για τους 17 Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης (17 ΠΣΒΑ), παρακολούθησαν video για αυτούς αλλά και για το Μεγαλύτερο Μάθημα του Κόσμου. Πρώτη τους αποστολή να ζωγραφίσουν σε ομάδες αυτό που φαντάζονται ότι πρέπει να υλοποιηθεί για έναν από τους 17 ΠΣΒΑ που θα επιλέξουν. Ξεφυλλίστε το e-book των σχεδίων τους παρακάτω...

 

 2. Δημιουργήσαμε ένα poster με το οποίο διακοσμήσαμε την είσοδο του σχολείου μας. Επόμενος στόχος η δημιουργία μίας "γωνιάς" για τη διάχυση του project αλλά και των δράσεων μας έτσι ώστε όλοι οι μαθητές αλλά και οι γονείς να γνωρίσουν τους 17 Παγκόσμιους στόχους και να συμβάλλουν στην υλοποίησή τους.

 

3. Σκοπός του project μας είναι οι μαθητές του Δ1 να γνωρίσουν και να μελετήσουν ενδελεχώς τους 17 Παγκόσμιους Στόχους αλλά και να συμβάλλουν στη διάχυσή τους. Για αυτό το λόγο, κάθε μήνα θα εκδίδεται ένα περιοδικό με άρθρα από όλα τα σχολεία που συμμετέχουν στο project σχετικά με τις δράσεις που υλοποίησαν στη διάρκεια του μήνα. Εμείς στην σελίδα αυτή θα σας παρουσιάζουμε το κάθε τεύχος. Ξεφυλλίστε παρακάτω το πρώτο τεύχος του Οκτωβρίου. Θα μας βρείτε στην σελίδα 5. Μπορείτε επίσης να σκανάρετε τον QR code για άμεση πρόσβαση στο περιοδικό μας.

Τεύχος Οκτωβρίου 2019

October magazine 17 GGQR code for October magazine

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 4. Οι eTwinners Λήδα και Βικτώρια συνέβαλαν με τον δικό τους τρόπο στην υλοποίηση των 17 Παγκόσμιων στόχων. Η Λήδα έφτιαξε μια τσάντα χρησιμοποιώντας ένα...μπατζάκι από παλιό τζην ενώ η Βικτώρια τύπωσε ένα booklet με τους 17ΠΣ αναλυτικά και το παρουσίασε στους συμμαθητές της. Δείτε παρακάτω τα video των έργων τους.

 

 

Copyright © 2024 - 8ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Φιλαδέλφειας - Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος